Holte
Midtpunkt

Konkurrenceregler

”Vind gavekort til Holte Midtpunkt”

Konkurrenceperiode:
Konkurrence afholdes i periode fra 29. november  – 6. december. 2021.

 Sådan deltager du:
Du deltager i konkurrence ved enten at følge Holte Midtpunkt på Facebook eller Instagram samt ved at fortælle, hvilken 3 butikker i Holte Midtpunkt som du helst vil vinde et gavekort til. Du fortæller det i kommentarfeltet på vores konkurrencepost på Holte Midtpunkts Facebookside eller Instagram-profil.

Generelt betingelser for konkurrencedeltagelse:
For at deltage skal du være fyldt 18 år og være bosat i Danmark.

Konkurrence er udviklet af reklameleverandør Republica, og afholdes samt administreres af Holte Midtpunkt. Ansatte hos Republica samt medlemmer af deres husstande kan derfor ikke deltage i konkurrencen. Desuden er konkurrencen er ikke sponsoreret, afholdt eller administreret af Facebook.

Vindere og præmier:
Vi trækker en vinder tilfældigt blandt kommentarerne, og vinderen vil blive kontaktet direkte via ”direct message” på Facebook samt offentliggjort i kommentarsporet. Hvis vi ikke hører fra vinderen inden for 24 timer, trækkes en ny vinder.

Præmien er et gavekort til en værdi af 200 kr. og skal bruges i forbindelse med et køb i den butik, som gavekortet er knyttet til. Der udloddes i alt 12 x gavekort i konkurrencen. Hver vinder kan alene modtage 1 x gavekort.

I forhold til udstedelse af gavekort får vinderne direkte besked om, hvor de kan afhente det vundne gavekort samt til, hvilke butikker, de er knyttet til. I den forbindelse vil vinderne samtidig modtage et kodeord, som de skal oplyse i forbindelse med afhentningen – så vinderen kan verificeres som den rigtige.

Persondatabeskyttelse:
Vi respekterer dit privatliv som deltager i konkurrencen og tager derfor vare på dine personlige oplysninger i henhold til GDPR, såfremt vi måtte få adgang til nogle af disse, som en del af konkurrencen.

Det skal desuden nævnes, at vi ikke deler information til tredjepart. Ved accept af disse betingelser tillader du dog, at vi må kontakte dig i form af markedsføring på tværs af relevante medier – herunder sociale medier, som Facebook og Instagram samt evt. via display og mail. Hvis du i fremtiden vil slette dine personlige oplysninger, som måtte være opsamlet via denne kampagne, kan du kontakte Holte Midtpunkt via sociale medier.

Kontakt:
Hvis du har eventuelle spørgsmål i forbindelse med konkurrencen, så kontakt os enten via Holte Midtpunkts Facebookside, Instagram-profil eller via mail rag@republica.dk

Ansvar og forbehold:
Holte Midtpunkt samt arrangør af konkurrencen er ikke ansvarlig for eventuelle trykfejl og utilsigtede misforståelse i forbindelse med konkurrencen. Ved mistanke om snyd forbeholder Holte Midtpunkt sig retten til at eksludere brugere uden varsel.

Yderligere forbeholder Holte Midtpunkt sig til enhver tid retten til at fjeren upassende ord på Holte Midtpunkts Facebookside og Instagram-profil samt til at tilpasse betingelser og mekanik for nærværende konkurrence – uden forudgående varsel herom. Desuden frasiger Holte Midtpunkt sig ethvert ansvar for materiale, der lægges på Holte Midtpunkts Facebookside og Instagram-profil af brugerne.

Øvrigt:
Denne konkurrence er ikke på nogen måde sponsoreret, godkendt, administreret eller associeret med Facebook eller Instagram.

Vores Holte Midtpunkt

Centerets åbningstider

Mandag – Torsdag: 9.30 – 18.00* Ι Fredag: 9.30 – 18.00* Ι Lørdag: 9.30 – 15.00
*minimums åbningstid

 

Specielle åbningstider

Posthus & supermarkeder

 

Irma

Mandag – søndag: 9.00 – 20.00

 

Kvickly

Alle dage: 8.00 – 21.00

 

Posthus – Kvickly

Mandag – Søndag: 8.00 – 21.00

 

 

Bager & Spisesteder

Bager – Kvickly

Mandag – Søndag: 7.00 – 20.00

 

Café Emil

Mandag – Torsdag: 9.30 – 22.00
Fredag – Lørdag: 9.30 – 23.00
Søndag: 10.00 – 22.00

 

Joe & The Juice

Mandag – Fredag: 9.00 – 19.00
Lørdag: 10.00 – 17.00
Søndag: 11.00 – 17.00

 

Le Grill

Mandag – Lørdag: 10.30 – 22.00
Søndag: 12.00 – 22.00

 

Holte Sushi

Alle dage: 12.00 – 22.00